Social Feet

Mijn verhaal

Happiness walks on healthy feet!

Welkom bij Socialfeet! 

Wij zijn Charlotte en Charlotte klaar om jullie te verzorgen, verwennen en te adviseren waar mogelijk. 

Op 1 mei 2020 is Socialfeet uit de startblokken geschoten en sindsdien brengt Socialfeet gespecialiseerde voetverzorging op een duurzame manier aan huis, met de bakfiets. Sinds maart 2021 kan je ook in onze nieuwe praktijk in het centrum van Mechelen (Adegemstraat 8) terecht. 

 Duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke producten, goed voor onze voeten en de planeet zijn de rode draad waarop het concept gebaseerd is.  Daarnaast combineren we een professionele aanpak met veel gezelligheid en leuke babbels. 

Socialfeet staat dan ook voor gespecialiseerde voetverzorging, dat is onze focus, daarin willen we expert worden! Dit door continue bij te leren en gerichte bijscholingen te volgen om jullie nog beter te kunnen verzorgen, om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. 

We doen ook graag eens iets anders. Sinds maart 2021 kan je bij ons ook terecht voor suikerontharingen.  Een behandeling die perfect past binnen ons luik "verwennerij" en onze visie en missie. Een manier van ontharen die volledig natuurlijk gebeurt , zacht voor onze huid en met een topresultaat. 

In 2023 blijven we nog steeds onze diensten op een duurzame manier aan huis aanbieden met de bakfiets én zullen wij ook nog steeds te vinden zijn in het centrum van Mechelen.  Zo kunnen we ons aanbod nog beter afstemmen op jullie noden en kunnen we nog beter uitblinken in beleving en dienstverlening. 

Je kan bij ons terecht voor zowel een verwenpedicure als een meer gespecialiseerde (medisch of sport gerelateerde) voetverzorging.  Tijdens al onze behandelingen maken we gebruik van natuurlijke producten en sluiten we steevast af met een ontspannende voetmassage.  Ook voor suikerontharing ben je meer dan welkom! 

In 2022 zetten wij onze werking met heel veel plezier verder. Met onze natuurlijke producten geven wij alleen maar liefde aan jullie voeten, huid en nagels

Tot binnenkort!

Liefs,
Charlotte & Charlotte