Social Feet

Mijn verhaal

Happiness walks on healthy feet!

Welkom bij Socialfeet! 

Ik ben  Charlotte klaar om jou te verzorgen, verwennen en te adviseren waar mogelijk. 

Op 1 mei 2020 is Socialfeet uit de startblokken geschoten en sindsdien brengt Socialfeet gespecialiseerde voetverzorging op een duurzame manier aan huis, met de bakfiets. Sinds maart 2021 kan je ook in onze nieuwe praktijk in het centrum van Mechelen (Adegemstraat 8) terecht. Deze zal echter de deuren sluiten eind juli 2023. Vanaf september zet ik mijn verhaal verder met enkel huisbezoeken en een studie tot podoloog. 

 Duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke producten, goed voor onze voeten en de planeet zijn de rode draad waarop het concept gebaseerd is.  Daarnaast combineren we een professionele aanpak met veel gezelligheid en leuke babbels. 

Socialfeet staat dan ook voor gespecialiseerde voetverzorging, dat is onze focus, daarin willen we expert worden! Dit door continue bij te leren en gerichte bijscholingen te volgen om jullie nog beter te kunnen verzorgen, om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. 

In 2023 blijven we nog steeds onze diensten op een duurzame manier aan huis aanbieden met de bakfiets.  Achter te schermen werk ik aan een nieuw concept om het aanbod nog beter af te stemmen op jou noden zodoende nog beter te kunnen uitblinken in beleving en dienstverlening. 

Je kan bij mij terecht voor zowel een verwenpedicure als een meer gespecialiseerde (medisch of sport gerelateerde) voetverzorging.  Tijdens al onze behandelingen maken we gebruik van natuurlijke producten en sluiten we steevast af met een ontspannende voetmassage. 

Tot binnenkort!

Liefs,
Charlotte