Impact

Als gespecialiseerd voetverzorger streef ik ernaar om een blijvende impact te maken. Mijn passie voor voetverzorging drijft me om continu te streven naar verbetering. Door hoogwaardige zorg te bieden, educatie te verspreiden en samen te werken met collega's en medische professionals, hoop ik bij te dragen aan het welzijn en de gezondheid van mijn cliƫnten. Mijn doel is om niet alleen problemen op te lossen, maar ook preventieve maatregelen te promoten, zodat mensen een leven lang van gezonde en gelukkige voeten kunnen genieten

Kennis

Met mijn passie voor kennis, streef ik ernaar om voortdurend mijn expertise uit te breiden. Momenteel ben ik bezig met een verdere studie om podoloog te worden, omdat ik geloof dat voortdurende educatie essentieel is om jullie de best mogelijke zorg te bieden. Mijn toewijding aan het vergaren van kennis stelt mij in staat om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken in de voetzorg, zodat ik u de meest effectieve behandeling kan bieden en kan beantwoorden aan uw specifieke behoeften.

Zorg

Het zorgen voor anderen staat voor mij centraal. Mijn passie ligt in het helpen van mensen om comfortabel en pijnvrij te bewegen. Met een empathische benadering en deskundige zorg, zet ik me in om u te ondersteunen bij het behouden van gezonde voeten en een actieve levensstijl. Voor mij is er geen grotere voldoening dan het zien van een glimlach op het gezicht van iemand die verlichting vindt door mijn zorg.

Socialfeet


Bij Socialfeet staan duurzaamheid en het gebruik van natuurlijke producten centraal, niet alleen goed voor onze voeten maar ook voor onze planeet. Maar onze zorg gaat verder dan dat. Bij ons vind je een combinatie van professionaliteit en een warme, gezellige sfeer waarin een goed gesprek niet ontbreekt.


Mijn focus ligt op gespecialiseerde voetverzorging, waarvoor ik streef naar expertise door voortdurende bijscholing. Ik ben gepassioneerd over uitdagingen en haal veel voldoening uit het oplossen van complexe voetproblemen. We hebben ons assortiment aangepast en bieden nu voornamelijk gespecialiseerde voetverzorging aan, inclusief deelbehandelingen, sportgerelateerde voetzorg, siliconen ortheses en nagelcorrectie- en -regulatietechnieken. Tijdens al onze behandelingen maken we gebruik van natuurlijke producten waar mogelijk en sluiten we af met een ontspannende voetmassage.


Socialfeet blijft haar diensten op een duurzame manier aanbieden, nog steeds met onze vertrouwde bakfiets voor huisbezoeken. Op donderdagavond kun je ons vinden bij Personal Sportpraktijk, Bedrijvenlaan 4 te Mechelen.


Mijn ambitie is om een absolute expert te worden in mijn vakgebied, en daar zet ik me volledig voor in. Als gespecialiseerd voetverzorger en student Bachelor Podologie ben ik al aardig op weg. Ik blijf streven naar impact, kennis en zorg, en deze drie pijlers blijven de leidraad in mijn ondernemerschap. Het komende jaar wil ik nog meer inzetten op het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk.


Dit zal onder andere gebeuren via enkele testprojecten met klanten rond nagelbeugeltechnieken, en ik zal ook een 6-maanden traject lanceren rond het thema "schimmelnagels". Meer informatie hierover volgt binnenkort.


Graag nog eens alle info in een notendop? In dit document is alles mooi samengevat.


See you soon!

Werkuren


Afspraken aan huis:

woensdag 9u tot 19u30

donderdag 9u tot 15u

vrijdag 9u tot 14u30

zaterdag - elke 6 weken // 23/03 - 27/04 - 15/06 - 27/07


Afspraken bij Personal Sportpraktijk, Bedrijvenlaan 4:

donderdagavond 18u tot 21u

Ask me anything! (related to footcare ;))

Heb je nog een vraag of wens je meer uitleg over hoe Socialfeet te werk gaat?

Stel je vraag gerust via het contactformulier.

Neem contact op