Welkom en hey!


Ik ben Charlotte Labie, 32 lentes jong, sinds 2018 gespecialiseerd voetverzorger, en sinds 2022 ook een trotse student Bachelor Podologie. Naast mijn passie voor voetverzorging ben ik een ondernemer in hart en nieren. Samen met mijn partner Jakob vormen we een sterk team en zijn we de fiere ouders van Julien.


In mijn vrije tijd geniet ik het liefst van quality time met mijn gezin. Of het nu gaat om samen een kopje koffie te drinken, een avontuurlijke bikepacking-trip te maken, of gewoon knus thuis te zijn, ik laad mijn batterijen op met deze momenten. Daarnaast sport ik graag, alleen of met vriendinnen, en genieten we samen van onze koersfietsen. Geen uitdaging is ons te groot, en tijdens onze ritten lachen we wat af! In 2023 heb ik mijn eerste marathon gelopen, met de deskundige begeleiding van een loopcoach voor de trainingsschema's en mijn partner Jakob als foodcoach. Het was een fantastische uitdaging die ik in 2025 zeker opnieuw wil aangaan. But first... nog wat recupereren?!


Mijn professionele reis is begonnen na mijn studies Toerisme en Recreatiemanagement, ik belandde in de bedrijfswereld en werkte enkele jaren als Sales- en marketingmanager in verschillende branches. Al snel besefte ik dat mijn ware roeping elders lag. In 2018 ben ik gestart als zelfstandige in bijberoep, en sindsdien ben ik vastberaden en met veel leergierigheid mijn pad blijven volgen, met vele ups en downs maar vooral met waardevolle lessen onderweg.


Ik zou mezelf omschrijven als gedreven, stressbestendig en leergierig. Zorg dragen voor anderen geeft me energie en motivatie, en ik hecht veel waarde aan eerlijkheid en kwaliteit. Initiatief nemen en flexibiliteit zijn eigenschappen die mij typeren, zowel in mijn professionele als privéleven. Ik streef ernaar om plezier, resultaat en voldoening te halen uit alles wat ik doe.


What else?

Mijn favoriete vakantiebestemmingen zijn: Zuid-Afrika, een fietsvakantie op Mallorca, Australië en Italië.

Op de wishlist: Japan, Canada, Costa Rica, Zweden en Uganda,...

Foodlover for pasta e basta en geniet ik graag van kaas en wijn. #flexitariër

Mijn sportieve doelen voor 2024? Twee halve marathons lopen met de 2de aan een toptijd van 1 uur en 30 minuten!


Tot slot geloof ik in 'ochtendstond heeft goud in de mond', food is life en altijd in de mood voor wat humor!


Liefs,

Charlotte

Eerder gepubliceerde artikels over Socialfeet

Uit de oude doos


Bakfietsondernemers

Je hebt wellicht al gezien dat er heel wat bakfietsen rondtoeren in de Mechelse binnenstad. De fiets is dan ook het vervoersmiddel bij uitstek om je te verplaatsen in en rond de stad.

Ook heel wat Mechelse ondernemers ontdekten het voorbije jaar de meerwaarde van de bakfiets en vandaag de dag zie je ze meer en meer in het straatbeeld verschijnen. 

De Stad Mechelen heeft deze duurzame ondernemers omgedoopt tot "bakfietsondernemers".

Benieuwd wie we allemaal zijn en wat we allemaal doen? Neem zeker eens een kijkje op de website van stad Mechelen.Via linkedin circuleerde er ook een fantastische startersvideo over wie ik ben als ondernemer, wat ik doe en waarvoor ik sta. Ontdek het hier!


Ook in de Gazet van Antwerpen wisten ze mij te vinden onder de rubriek de durvers! Lees hier het volledige artikel.Made in Mechelen maakte van Socialfeet.be een artikel. 

"Met Socialfeet heb ik echt mijn ding gevonden. In de voorbije jaren heb ik al heel veel bijgeleerd, en er is nog zoveel meer om te ontdekken… Stap voor stap wil ik alles vorm geven om op termijn een echt merk te kunnen neerzetten. Mijn hoofd bruist van de ideeën en ambitie, maar nu moeten we eerst samen COVID-19 overwinnen. Hopelijk kunnen mijn en eenieders dromen daarna snel het daglicht zien."

Lees hier het volledige artikel.