Gespecialiseerde Voetverzorging voor jouw team!

Socialfeet at work

Heb je ooit gedacht aan het verzorgen van de voeten van je team als een manier om hun welzijn en productiviteit te verbeteren? Bij Socialfeet begrijpen we hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen, vooral tijdens lange werkdagen. Daarom introduceren we graag ons nieuwe concept: Socialfeet at Work!


Socialfeet at Work biedt gespecialiseerde voetverzorgingssessies aan op locatie, rechtstreeks bij jouw bedrijf. Of het nu gaat om een hele dag of een halve dag, wij brengen onze expertise en zorg naar jouw kantoor.

Put your feet in good hands

De voordelen van een voetverzorging op het werk

Welzijn van het team

Gezonde en verzorgde voeten dragen bij aan het algehele welzijn van je medewerkers. Door hen de kans te geven om te ontspannen en te genieten van een verkwikkende voetverzorgingssessie, investeer je in hun gezondheid en geluk.

Productiviteit

Gelukkige en comfortabele medewerkers zijn productievere medewerkers. Door Socialfeet at Work aan te bieden, geef je je team de mogelijkheid om zich te verfrissen en op te laden, wat hun focus en prestaties ten goede zal komen.

Gemak

Geen gedoe meer met het regelen van individuele afspraken buiten kantooruren. Met Socialfeet at Work brengen wij de voetverzorging naar jou toe, op een tijdstip dat voor jou en je team het beste uitkomt.


Puur praktisch


Socialfeet at work - halve dag €369,00

  • 5 werknemers
  • Voetverzorging inclusief travelsize foot care essentials goodiebag


Socialfeet at work - hele dag €811,80

  • 11 werknemers
  • Voetverzorging inclusief travelsize foot care essentials goodiebag


Alle vermelde prijzen zijn exclusief btw, en bij reservatie vragen wij een voorschot van 50%.


Reserveren kan enkel via mail. (Zie contactgegevens hieronder)

De beschikbare data zijn:

maandag: 15/07, 22/07, 9/09, 16/09

dinsdag: 16/07, 23/07, 6/08


Natuurlijk werk ik ook op maat. Of je nu meer of minder werknemers in je bedrijf hebt, neem gerust contact met me op en ik pas mijn aanbod graag aan naar de juiste aantallen en/of meerdere dagen.

Ben je geïnteresseerd in het verwennen van je team met een dagje Socialfeet at Work? Neem dan gerust contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en jouw team een welverdiende traktatie te bezorgen!

Neem contact op